Sony Xperia XZ2 Compact Moss Green

Alle toestellen

De Xperia XZ2 Compact is de handzame variant van het krachtigste toestel dat tot heden door Sony gemaakt is. Het optimaliseren een compacte entertainmentervaring heeft bij de ontwikkeling centraal gestaan. Dit heeft onder andere geresulteerd in een 5,0-inch HDR-beeldscherm, 64GB opslag en een 19-megapixel camera. Twee opvallende nieuwe functies zijn: 4K HDR filmen en het Dynamic Vibration System. Bij het bekijken van een film of beluisteren van muziek analyseert de Sony XZ2 Compact de audiogegevens en trilt daar waar het de entertainmentervaring versterkt. De functie kan ook uit.

Kleur: Moss Green

Bel- en databundel geldig binnen EU

 • Onbeperkt XL
  20 GB | Onbeperkt bel/sms
  € 25,- /toestel
  € 70,98 € 60,84 /mnd
 • Onbeperkt
  10 GB | Onbeperkt bel/sms
  € 70,- /toestel
  € 60,84 € 50,70 /mnd
 • Bundel XL
  1 GB | Onbeperkt bel/sms
  € 105,- /toestel
  € 50,70 € 40,56 /mnd
 • Bundel
  500 MB | 150 bel/sms
  € 155,- /toestel
  € 35,49 € 30,42 /mnd

€ 60,84 /mnd

1x Onbeperkt XL € 60,84

€ 59,65 eenmalige kosten

Bijbetaling toestellen € 25,00
1x € 29,95
1x € 4,70

Getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW

 • Specificaties
 • Veelgestelde vragen

Specificaties

Handig om te weten

Waarom KPN Zakelijk Mobiel?

Als ondernemer wilt u dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dat betekent dat u moet kunnen rekenen op betrouwbare producten en diensten die passende oplossingen bieden voor zowel u als uw medewerkers. KPN begrijpt dit en heeft daarom de beste Zakelijk Mobiel abonnementen voor ieder type ondernemer.

Zo kunt u automatisch bel- en databundels delen tussen al uw Zakelijk Mobiel abonnementen. Op deze manier kunnen u en uw medewerkers zorgeloos mobiel bellen en internetten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het persoonlijke tegoed. Want wat de één overhoudt gaat automatisch naar degene die wat tekort komt.

Tevens bieden we u een optimale klantenservice waar u 24/7 gratis geholpen wordt met al uw servicevragen en vindt u de BTW standaard op uw factuur voor het vergemakkelijken van uw belastingaangiftes.

Daarnaast bieden wij u een ruim aanbod aan extra diensten voor Zakelijk Mobiel, zoals Business Voicemail en Mobile Device Management. Lees alles over onze handige opties op onze extra opties pagina.

Hoe werkt nummerbehoud?

Overstappen naar KPN is erg makkelijk en eenvoudig te regelen. Bij uw bestelling kunt u direct aangeven of u gratis gebruik wilt maken van nummerbehoud. Bij het plaatsen van de bestelling vragen we u een aantal gegevens in te vullen om nummerbehoud te regelen. Hierna regelt KPN de overzetting met uw huidige telecomaanbieder.

U kunt nummerbehoud aanvragen vanaf 60 dagen voor het einde van uw huidige (zakelijke) contract. Welk contract u momenteel hebt en welke contracttermijn hieraan vast zit, kunt u opvragen bij uw huidige provider.

Zodra het porteringsverzoek door uw huidige provider is goedgekeurd, neemt een medewerker van KPN contact met u op voor het maken van een bezorgafspraak van de nieuwe telefoon en de SIM-kaart. Vanaf de overeengekomen porteerdatum bent u bereikbaar op uw eigen vertrouwde nummer via het KPN netwerk.

Kan ik als ondernemer belastingaftrek krijgen op KPN abonnementen?

Als ondernemer kunt u de zakelijke kosten aftrekken van de belasting. Uw zakelijke telefoon- en internetabonnementen zijn hierop geen uitzondering. U dient namelijk bereikbaar te zijn voor klanten, opdrachtgevers en leveranciers. Bij de zakelijke abonnementen van KPN wordt de BTW standaard op uw factuur vermeld, zodat u gemakkelijk uw belastingaangifte kunt doen.

Wilt u meer informatie over belastingaftrek voor ondernemers?
Bezoek dan de speciale BTW pagina van de Belastingdienst voor meer informatie.

Welke SIM-kaart krijg ik geleverd?

U krijgt van KPN een NFC SIM-kaart geleverd. NFC staat voor Near Field Communication. Het is een techniek waarmee contactloos en op een veilige manier data kan worden verzonden. NFC wordt op steeds meer manieren gebruikt, bijvoorbeeld in bankpassen en ov-chipkaarten. De NFC SIM-kaart is een speciale SIM-kaart die deze NFC-techniek ondersteunt. Hiervoor gebruikt u geen extra data of batterij.

Met de NFC SIM-kaart in een hiervoor geschikte smartphone kunt u in de toekomst contactloos betalen of inchecken in het openbaar vervoer. Er zijn nog veel meer toepassingen denkbaar. Van vervanging van uw ID-kaart tot toegang tot uw bedrijfspand met uw mobiel.

Wilt u hulp met het installeren van uw SIM-kaart? Bezoek dan onze speciale service pagina.

Wat gebeurt er na het plaatsen van de bestelling?

Legitimeren
De aankoop mag alleen door u persoonlijk in ontvangst worden genomen. Houdt u er rekening mee dat u zich bij aflevering moet kunnen legitimeren met het legitimatiebewijs dat u bij uw opdracht hebt opgegeven.

Contract
Als u een nieuw abonnement hebt besteld, brengt de koerier ook het contract mee. U kunt dat rustig bekijken en ondertekenen. Van het ondertekende contract wordt vervolgens door de koerier een foto gemaakt.

Bedenktijd
Na ontvangst hebt u nog 7 dagen bedenktijd. KPN is in dat geval gerechtigd kosten voor de reeds geleverde diensten, zoals retourkosten, administratiekosten, aansluitkosten, abonnementskosten naar rato en gebruikskosten, in rekening te brengen.