Bekijk andere telefoon

Sony Xperia XZ Premium Deepsea Black

Roaming in de EU

Met dit abonnement kunt u 60 dagen per kalenderjaar zonder extra kosten in heel de EU bellen, sms'en en internetten. Ook kunt u zonder extra kosten bellen en sms'en vanuit Nederland naar andere EU-landen.

Selecteer uw abonnement

Looptijd:
Naam Bellen/sms Internet Toestelprijs Kosten / mnd
Per stuk
169,-

Sony Xperia XZ Premium Deepsea Black

Totaal per maand 50,00
Eenmalige toestelprijs 169,00
Exclusief BTW
Dit artikel is op voorraad
Levertijd is 1 tot 2 werkdagen

Maandelijkse kosten

Zakelijk Mobiel Onbeperkt € 60,00
- € 10,00

Totaal per maand (excl. BTW) 50,00

Eenmalig bij bestelling

Sony Xperia XZ Premium Deepsea Black
t.w.v. € 515,70
€ 169,00

Totaal eenmalig (excl. BTW) 169,00
BTW 21% 35,49

Eenmalig op eerste factuur

1x Thuiskopieheffing De thuiskopieheffing is wettelijk verplicht. Met de thuiskopieheffing worden auteurs en artiesten gecompenseerd voor het kopiëren van muziek en films voor privégebruik.

De hoogte van de heffing is eenmalig maximaal €3,50 (excl. BTW) en wordt alleen in rekening gebracht op een toestel met een opslagfunctionaliteit.
3,50
1x Aansluitkosten 29,95

Totaal eenmalig (excl. BTW) 33,45
BTW 21% 7,02

Nu tot € 10,- korting!

Korting op je abonnement

Als je nu een abonnement neemt bij KPN, krijg je tot € 10,- korting per maand, zolang je abonnement loopt. Dat kan dus oplopen tot € 120,- korting per jaar! Hoeveel korting je krijgt per maand, hangt af van het abonnement dat je kiest.​

Extra info over de Sony Xperia XZ Premium Deepsea Black

Bestel nu uw Sony Xperia XZ Premium!
De opvolger van de Xperia XZ is zo mogelijk nog krachtiger! De XZ Premium is met name op cameragebied de beste in zijn soort. De nieuwe Motion Eye-camera legt tientallen jaren van Sony-innovatie in de palm van uw hand, zodat u uw leven kunt vastleggen op een manier die met veel andere smartphones onmogelijk is. De camera is gebaseerd op de Cyber-shotproducten en produceert foto's en video's die verbluffend zijn om te zien.

Winnaar Glomo Award 2017
De Sony Xperia XZ Premium sleepte tijdens het Mobile World Congress (MWC) de titel voor 'beste nieuwe smartphone op het MWC 2017' in de wacht. Dit jaarlijkse congres in Barcelona is hét walhalla voor smartphoneliefhebbers. Een grote eer voor de Japanse fabrikant.

Filmen in super slow-motion
Dankzij de uitstekende camera-kwaliteiten kan de XZ Premium wel 960 beelden per seconde filmen. Hiermee filmt u in slow-motion met de hoogste kwaliteit. Dankzij de 19 MP Motion Eye camera maakt u razendsnel foto's nog voordat u de knop ingedrukt hebt! Met de 13 MP front camera maakt u de mooiste selfies en legt u elk moment haarscherp vast.

Ongekende beeldkwaliteit
Sony heeft de primeur met het eerste 4K HDR scherm ooit in een smartphone. Hiermee bekijkt u foto's en filmpjes, speelt u spelletjes en nog veel meer in haarscherpe beeldkwaliteit. Bovendien zorgt het 5,5 inch ijzersterke Gorilla Glass 5 scherm ervoor dat uw telefoon lang kras- en scheurvrij blijft. Ook om water hoeft u zich geen zorgen meer te maken want de XZ Premium heeft net als zijn voorganger een uitstekend waterbestendig design. U kunt er dus probleemloos elke regenbui mee doorstaan.

Intelligent en razendsnel
De Xperia XZ Premium is een intelligente smartphone die tips en aanwijzingen geeft, gebaseerd op uw gebruik. Besturing wordt hierdoor nog prettiger. Alle relevante tips worden voor u opgeslagen, zodat u ze later nog eens kunt teruglezen. Al deze prestaties zijn mogelijk door de voortreffelijke processor waar de XZ Premium mee is uitgerust. Dankzij de XZ Premiums snelle processor kunt u moeiteloos schakelen tussen apps en multitasken wanneer u wilt en waar u ook bent.
Toestel
Besturingssysteem Google Android
Kleur Deepsea Black
Gewicht 161 gram
Accu Lithium-Polymeer, 2900 mAh, Niet Verwijderbaar
Beeldscherm
Afmeting 5,2 inch
Touchscreen
Resolutie 1080 x 1920 (Full HD 1080p) (424 ppi)
Camera
Megapixels 23 megapixels
Flits
Videocamera
Zoom
Geheugen
Navigatie
GPS
Navigatiesoftware
Netwerk
Verbindingen
WiFi
E-mail
Media
Muziekspeler
Videospeler
Functies
Wekker
Spelletjes
Vibratie
Waarom KPN Zakelijk Mobiel?
Als ondernemer wilt u dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dat betekent dat u moet kunnen rekenen op betrouwbare producten en diensten die passende oplossingen bieden voor zowel u als uw medewerkers. KPN begrijpt dit en heeft daarom de beste Zakelijk Mobiel abonnementen voor ieder type ondernemer.

Zo kunt u automatisch bel- en databundels delen tussen al uw Zakelijk Mobiel abonnementen. Op deze manier kunnen u en uw medewerkers zorgeloos mobiel bellen en internetten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het persoonlijke tegoed. Want wat de één overhoudt gaat automatisch naar degene die wat tekort komt.

Tevens bieden we u een optimale klantenservice waar u 24/7 gratis geholpen wordt met al uw servicevragen en vindt u de BTW standaard op uw factuur voor het vergemakkelijken van uw belastingaangiftes.

Daarnaast bieden wij u een ruim aanbod aan extra diensten voor Zakelijk Mobiel, zoals Business Voicemail en Mobile Device Management. Lees alles over onze handige opties op onze extra opties pagina.

Kan ik als ondernemer belastingaftrek krijgen op KPN abonnementen?
Als ondernemer kunt u de zakelijke kosten aftrekken van de belasting. Uw zakelijke telefoon- en internetabonnementen zijn hierop geen uitzondering. U dient namelijk bereikbaar te zijn voor klanten, opdrachtgevers en leveranciers. Bij de zakelijke abonnementen van KPN wordt de BTW standaard op uw factuur vermeld, zodat u gemakkelijk uw belastingaangifte kunt doen.

Wilt u meer informatie over belastingaftrek voor ondernemers?
Bezoek dan de speciale BTW pagina van de Belastingdienst voor meer informatie.

Hoe werkt nummerbehoud?
Overstappen naar KPN is erg makkelijk en eenvoudig te regelen. Bij uw bestelling kunt u direct aangeven of u gratis gebruik wilt maken van nummerbehoud. Bij het plaatsen van de bestelling vragen we u een aantal gegevens in te vullen om nummerbehoud te regelen. Hierna regelt KPN de overzetting met uw huidige telecomaanbieder.

U kunt nummerbehoud aanvragen vanaf 60 dagen voor het einde van uw huidige (zakelijke) contract. Welk contract u momenteel hebt en welke contracttermijn hieraan vast zit, kunt u opvragen bij uw huidige provider.

Zodra het porteringsverzoek door uw huidige provider is goedgekeurd, neemt een medewerker van KPN contact met u op voor het maken van een bezorgafspraak van de nieuwe telefoon en de SIM-kaart. Vanaf de overeengekomen porteerdatum bent u bereikbaar op uw eigen vertrouwde nummer via het KPN netwerk.

Wat zijn de leveringsvoorwaarden?
Uw bestelling wordt, bij voldoende voorraad, binnen 24 tot 48 uur in Nederland gratis bezorgd door onze koerier. U ontvangt eerst een email ter bevestiging. Hierna bellen wij u om een bezorgafspraak in te plannen. Ook avond- en weekendlevering is hierbij mogelijk. Na het plannen van de bezorgafspraak ontvangt u een SMS ter bevestiging met daarin de datum en het tijdstip waarop de koerier bij u langskomt. De koerier neemt +/- 15 minuten voor levering telefonisch contact met u op.

Nummerbehoud
Wanneer u kiest voor nummerbehoud, neemt een medewerker van KPN contact met u op zodra het porteringsverzoek is goedgekeurd door uw huidige provider. Dit proces kan 5-10 werkdagen in beslag nemen.

Legitimeren
De aankoop mag alleen door u persoonlijk in ontvangst worden genomen. Houdt u er rekening mee dat u zich bij aflevering moet kunnen legitimeren met het legitimatiebewijs dat u bij uw opdracht hebt opgegeven.

Contract
Als u een nieuw abonnement hebt besteld, brengt de koerier ook het contract mee. U kunt dat rustig bekijken en ondertekenen. Van het ondertekende contract wordt vervolgens door de koerier een foto gemaakt.

Bedenktijd
Na ontvangst hebt u nog 7 dagen bedenktijd. KPN is in dat geval gerechtigd kosten voor de reeds geleverde diensten, zoals retourkosten, administratiekosten, aansluitkosten, abonnementskosten naar rato en gebruikskosten, in rekening te brengen.

Welke SIM-kaart krijg ik geleverd?
U krijgt van KPN een NFC SIM-kaart geleverd. NFC staat voor Near Field Communication. Het is een techniek waarmee contactloos en op een veilige manier data kan worden verzonden. NFC wordt op steeds meer manieren gebruikt, bijvoorbeeld in bankpassen en ov-chipkaarten. De NFC SIM-kaart is een speciale SIM-kaart die deze NFC-techniek ondersteunt. Hiervoor gebruikt u geen extra data of batterij.

Met de NFC SIM-kaart in een hiervoor geschikte smartphone kunt u in de toekomst contactloos betalen of inchecken in het openbaar vervoer. Er zijn nog veel meer toepassingen denkbaar. Van vervanging van uw ID-kaart tot toegang tot uw bedrijfspand met uw mobiel.

Wilt u hulp met het installeren van uw SIM-kaart? Bezoek dan onze speciale service pagina.
Flexibel Bundel Bundel XL Onbeperkt Onbeperkt XL
Gelijke bundels (min/MB's) delen met collega's Nee Ja Ja Ja Ja
MB's' € 0,20 500 MB 1 GB 10 GB 20 GB
Minuten + SMS € 0,10 150 + 150 Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Geldig in de hele EU Ja Ja Ja Ja Ja
Zonder extra kosten bellen vanuit NL naar EU Nee Nee Ja Ja Ja
Prijs SIM Only € 10,- € 25,- € 35,- € 45,- € 55,-
Prijs per extra laptop/tablet SIM € 5,- € 5,-

Bekijk het volledig tarievenoverzicht van KPN Zakelijk Mobiel

Alle voorwaarden

Voorwaarden_en_tarieven_postpaid_2016-onbeperkt