Sim Only: Voordelig abonnement zonder toestel

Bent u al in het bezit van een simlockvrij toestel en op zoek naar een betrouwbaar mobiel abonnement zonder toestel? Kies dan voor Zakelijk Sim Only en maak gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN.

Met Sim Only van KPN hebt u uitstekend bereik en razendsnel 4G internet. Zo bent u bereikbaar voor collega's, klanten en partners. Overal en altijd.

Bel- en databundel geldig binnen EU

 • Onbeperkt XL
  20 GB | Onbeperkt bel/sms
  € 55,77 € 45,64 /mnd
 • Onbeperkt
  10 GB | Onbeperkt bel/sms
  € 45,63 € 35,50 /mnd
 • Bundel XL
  1 GB | Onbeperkt bel/sms
  € 35,49 € 25,36 /mnd
 • Bundel
  500 MB | 150 bel/sms
  € 25,35 € 20,28 /mnd
 • Flexibel
  € 0,20 per MB | Bellen en SMS voor € 0,10
  € 10,14 /mnd

€ 0,00 /mnd

€ 0,00 eenmalige kosten

Bijbetaling toestellen € 0,00
0x € 0,00
0x € 0,00

Getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW

 • Veelgestelde vragen

Het 4G(+) netwerk van KPN

Alle abonnementen zijn inclusief toegang tot het 4G(+) netwerk.

4G
De maximale snelheid van het 4G netwerk is 150 Mbit/s. Het 4G netwerk bereikt gemiddeld een 20 Mbit/s down- en 10 Mbit/s uploadsnelheid. Om van het 4G netwerk gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk dat het toestel de verbinding met het 4G netwerk ondersteunt.

4G+
4G+ is een uitbreiding van het 4G netwerk. De maximale snelheid van het 4G+ netwerk is 225 Mbit/s. Het 4G+ netwerk bereikt gemiddeld een 50 Mbit/s down- en 35 Mbit/s uploadsnelheid. Om van het 4G+ netwerk gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk dat het toestel verbinding met het 4G+ netwerk ondersteunt.

KPN Compleet

Combineer en krijg meer
1) Maandelijks € 4,13,- korting per mobiel abonnement
2) Dubbel zoveel data in de hele EU
3) Gratis onderling bellen
4) Onderling MB's delen
5) Een gratis zenderpakket naar keuze

Combineer twee of meer producten uit het KleinZakelijk of Consumenten portfolio en ontvang KPN Compleet voordeel. Er zijn meerdere mogelijkheden om KPN Compleet voordeel te activeren:

Combinatie: Mobiel abonnement | Internet, Bellen & TV pakket
Voordeel 1,2,3,4 en 5 zijn van toepassing

Combinatie: Mobiel abonnement | Internet & Bellen pakket
Voordeel 1,2,3 en 4 zijn van toepassing

Combinatie: Mobiel abonnement | Internet pakket
Voordeel 1,2 en 4 zijn van toepassing

Combinatie: Mobiel abonnement | Mobiel abonnement
Voordeel 1,3 en 4 zijn van toepassing

Eenvoudig overstappen met nummerbehoud

Nummerbehoud is in slechts twee stappen aan te vragen.

Aanvraag
1. In de eerste stap van de bestelling wordt de wens tot nummerbehoud aangegeven.
2. Na het plaatsen van de bestelling wordt per mail een link toegestuurd om gegevens zoals het telefoonnummer en de gewenste activatiedatum in te vullen.


Verwerking
1. KPN geeft de wens tot overstappen door aan de huidige provider.
2. In de bevestigingsmail van nummerbehoud wordt de activatiedatum van de KPN SIM-kaart gecommuniceerd.
3. Op de dag van activatie wordt de KPN SIM-kaart geplaatst.

3-in-1 SIM-kaart

Bij de aanvraag van een nieuw abonnement wordt altijd een 3-in-1 SIM-kaart meegeleverd. De 3-in-1 SIM-kaart bestaat uit drie delen, een gewone SIM, Micro-SIM en een Nano-SIM. Het gewenste formaat is eenvoudig uit de houder te drukken.

Als bij een verlenging of tussentijdse wijziging een 3-in-1 SIM-kaart gewenst is kan dit via de MijnKPN omgeving aangevraagd worden.

Business VoiceMail

Met Business VoiceMail spreekt KPN een persoonlijke en professionele voicemailboodschap voor u in. Hierdoor draagt u een heldere en uniforme boodschap uit namens uw bedrijf.

Toestel Vervangservice

Als uw toestel defect is wordt met Toestel Vervangservice binnen 4 uur gratis een vervangend toestel geleverd. De koerier neemt direct het defecte toestel retour om ter onderzoek en reparatie aan te bieden. Op basis van het onderzoek wordt een prijsopgaaf opgemaakt. Als u ervoor kiest om de reparatie niet te laten uitvoeren betaalt u enkel de onderzoekskosten. De onderzoekskosten zijn €30,- exclusief btw.

Zakelijke Helpdesk

Voor het beantwoord krijgen van vragen en voor ondersteuning bij problemen kan gratis met de Zakelijke Helpdesk gebeld worden.
Het telefoonnummer is 0800-0403.

Abonnement gebruik in de EU

Onbeperkt bel/sms-bundel
De onbeperkt bel/sms-bundel is geldig in de EU. Dit betekent dat bellen/sms’en in de hele EU geen extra kosten veroorzaakt. Ook bellen vanuit Nederland naar een mobiel of vast telefoonnummer in de EU is zonder extra kosten. Betaalde servicenummers vallen buiten de voorwaarden.

Beperkte bel/sms-bundel
Een abonnement met een beperkte bel/sms-bundel dekt het bel/sms-gedrag vanuit een EU-land naar Nederland of naar een ander EU-land. Vanuit Nederland naar een ander EU-land bellen en betaalde servicenummers vallen buiten de voorwaarden. Het buitenbundeltarief in de EU is voor bellen € 0,23 per minuut en voor sms’en € 0,07 per sms.

Internet
Het datalimiet in de EU is gelijk aan het datalimiet in Nederland. De internetsnelheid wordt verlaagd als het maandelijkse internettegoed verbruikt is. De internetsnelheid is na verlaging 64 Kbit/s download en 32 Kbit/s upload. De 4G snelheid kan hersteld worden door het activeren van een Extra Bundel.

Landen toegevoegd door KPN
De bovenstaande voorwaarden zijn ook voor de volgende landen van toepassing: Noorwegen, IJsland, Liechtenstein, Faeröer Eilanden, Kanaaleilanden, Zwitserland, Andorra, Isle of Man, Monaco, San Marino en Vaticaanstad.

Zorgeloos gebruik in de VS en Canada

Met het Zorgeloos Premium Plus abonnement is het maandelijkse bundeltegoed (50GB en onbeperkt bellen/sms’en) te gebruiken in Nederland, de EU, de VS en Canada. De internetsnelheid wordt verlaagd als het maandelijkse internettegoed verbruikt is. De internetsnelheid is na verlaging 64 Kbit/s download en 32 Kbit/s upload.

Het toestel dat in combinatie met de Zorgeloos Premium Plus abonnementsvorm is aangevraagd, is ook voorzien van de Toestelverzekering Totaal.

Toestel bijbetaling

Bij het aanvragen of verlengen van een nieuw abonnement wordt de toestel bijbetaling bepaald. De bijbetaling is maximaal 100% van de totale toestelkosten (verkoopprijs). De maandelijkse toestel bijbetaling is vrijgesteld van btw. De btw over het volledige toestelbedrag wordt gespecificeerd op de aankoopbon.

Voorbeeld 1: geen bijbetaling
Totale toestelkosten: €240,-
Contractduur: 2 jaar/24 maanden
Maandelijkse toestelprijs: €10,-
Bijbetaling toestel: €0,-

De maandelijkse toestelprijs betaling ter waarde van €10,- vermenigvuldigd met de contractduur van 24 maanden creëert een 100% toestel afbetaling.

Voorbeeld 2: met bijbetaling
Totale toestelkosten: €240,-
Contractduur: 2 jaar/ 24 maanden
Maandelijkse toestelprijs: €8,-
Bijbetaling toestel: €48,-

De maandelijkse toestelprijs betaling ter waarde van €8,- vermenigvuldigd met de contractduur van 24 maanden creëert een toestel afbetaling ter waarde van €192,-. Gezien de €240,- totale toestelkosten ontstaat bij de aflossing van €8,- per maand een bijbetaling op het toestel ter waarde van €48,-.

Het is ook mogelijk om €0,- per maand voor het toestel bij te betalen. In dit geval wordt eenmalig de totale toestelkosten in rekening gebracht.

Betaling

Maandelijkse abonnementskosten
De betaalperiode start zodra het abonnement bij KPN ingaat. De maandelijkse abonnementskosten worden via de automatische incasso geïncasseerd. Na de eerste automatische incasso is het mogelijk om betaling met acceptgiro aan te vragen.

Bijbetaling toestel
Bij bestelling van een nieuw abonnement wordt de toestel bijbetaling bij levering van het toestel verrekend. Bij het verlengen van een abonnement wordt de toestel bijbetaling via de eerstvolgende factuur verrekend.

Aansluitkosten
De aansluitkosten worden eenmalig op de eerste factuur verrekend.

Thuiskopieheffing
Bij aanschaf van een toestel is het doorberekenen van de thuiskopieheffing wettelijk verplicht. Thuiskopieheffing compenseert auteurs en artiesten voor het kopiëren (delen) van video, foto en audio. De thuiskopieheffing wordt eenmalig op de eerste factuur verrekend.

Abonnement wijzigen of opzeggen

Wijzigen
Het abonnement is elke 31 dagen te verhogen/verlagen. Verlagen van het contract kan maximaal tot de contractuele abonnementsvorm.

Opzeggen
Opzeggen van het abonnement is kosteloos wanneer de einddatum van het contract bereikt is. Indien de einddatum nog niet bereikt is kan het abonnement tegen meerkosten beëindigd worden. Het opzegtermijn is 1 maand.