Stel eenvoudig uw Samsung Galaxy S8 of S8 Plus samen

Samsung Galaxy S8 Black Samsung Galaxy S8 Orchid Grey Samsung Galaxy S8 Arctic Silver Samsung Galaxy S8 Plus Black Samsung Galaxy S8 Plus Orchid Gray Samsung Galaxy S8 Plus Arctic Silver
1. Kies een model
2. Kies een kleur
Kies deze aanbieding

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 Black Samsung Galaxy S8 Orchid Grey Samsung Galaxy S8 Arctic Silver Samsung Galaxy S8 Plus Black Samsung Galaxy S8 Plus Orchid Grey Samsung Galaxy S8 Plus Arctic Silver

Samsung Galaxy S8

Kleur:
Black
Schermgrootte:
5,1 inch
Opslagcapaciteit:
64 GB
Geadviseerd abonnement:
Zakelijk Mobiel Onbeperkt
  • Onbeperkt bellen/sms'en
  • 10GB databundel incl. EU

De S8 en S8+: de beste smartphone van 2017?

Samsung heeft met de Galaxy S8 en Galaxy S8+ twee nieuwe high end smartphones gelanceerd. Het zijn de verwachte opvolgers van de Galaxy S7 en S7 edge. BesteProduct.nl was voor KPN aanwezig bij de lancering in Londen om het nieuwe vlaggenschip als een van de eersten te kunnen testen. De toptoestellen springen duidelijk direct in het oog door het prachtige Infinity Display. De nieuwe Galaxy bestaat haast alleen nog maar uit ‘scherm’, wat bijzonder stijlvol oogt. De uitstekende specificaties, verbeterde beveiliging en de komst van het docking station ‘DeX’ maken de S8 en S8+ zeer interessant voor de zakelijke markt.Infinity Screen

Veel beeld en ruimte dankzij het indrukwekkende Infinity Screen

Het scherm van de Galaxy S8 en S8+ is simpelweg schitterend. Bijna 85% van het oppervlak van de telefoon bestaat uit het scherm. De randen van de smartphone zijn hierdoor nagenoeg verdwenen en de fysieke home button heeft plaatsgemaakt voor een onzichtbare drukgevoelige knop. Het resultaat is een zeer stijlvolle look en meer content op uw scherm, dat 4K HDR beelden kan tonen. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer praktisch. Mede dankzij het nieuwe display is multi-tasken makkelijker dan ooit. Een mailtje tikken terwijl u de AEX checkt of een video bekijkt, het kan allemaal.

Specificaties die horen bij een toptoestel

De nieuwe pronkstukken van Samsung hebben vrijwel identieke specificaties aan boord. Het verschil tussen de telefoons zit 'm met name in het formaat: de S8 meet 5,8 inch, de S8+ heeft een grootte van 6,2 inch. De smartphones beschikken over 4GB intern geheugen en 64GB aan opslagruimte (wat optioneel uitbreidbaar is). Een snelle Octacore Exynos 8895 processor zorgt dat alles soepel blijft lopen. De Galaxy is natuurlijk ook dit jaar weer water- en stofbestendig (IP68). Specificaties waar zowel de zakelijke gebruiker als de consument veel plezier aan gaat beleven.


Specificaties Galaxy S8

Samsung S8 camera

Camera aan de voor- en achterkant verbeterd

Op de nieuwe Galaxy S8 en S8+ maakt u foto's met de 12MP Dual Pixel camera. Dual Pixel en de lichtgevoelige sensor moeten ervoor zorgen dat u ook bij weinig licht nog mooie plaatjes schiet. Dankzij het zogenaamde multi-processing kan de camera ook meerdere foto's achter elkaar nemen en vervolgens samenvoegen tot 1 perfecte foto. Dat komt goed van pas bij het fotograferen van een onderwerp met veel beweging. Aan de voorkant bevindt zich een 8MP camera die dit keer is uitgerust met autofocus. Ideaal voor een video conference call, of om met het thuisfront een leuke foto te kunnen delen.

Irisscanner, gezichtsherkenning en vingerafdruksensor: Meer beveligingsopties dan ooit

De veiligheid van uw documenten, foto’s en andere data is van groot belang. Samsung heeft met de S8 en S8+ gezorgd voor een breed scala aan beveligingsmogelijkheden. Met de ingebouwde gezichtsherkenning en irisscanner biedt Samsung twee snelle en handige manieren om uw smartphone te beveiligen. Ook vinden we (op de achterzijde) de vingerafdruksensor terug en kunt u uiteraard ook kiezen voor een patroon of toegangscode. De diverse opties gecombineerd met het eigen beveiligingssysteem Knox, tonen dat Samsung met deze nieuwe telefoons hoog inzet op veiligheid en betrouwbaarheid.

Bixby en gratis meegeleverde AKG earphones

Met Bixby presenteert Samsung haar eigen ‘slimme assistant’. Denk hierbij aan spraakbediening, maar ook aan het bijhouden van je agenda en het automatisch herkennen van alles wat je fotografeert. Zo ontvang je informatie, maar ook tips en suggesties op maat. Bixby leert van je gedrag en past zich aan de gebruiker aan. Helaas werkt de spraakassistent voorlopig niet in het Nederlands. Als mooie bonus ontvang je bij de S8 en S8+ earphones van AKG. Ideaal om in hoge kwaliteit muziek te beluisteren.

Bixby
Samsung S8 Dex docking station

Een volledige desktop-ervaring met uw smartphone dankzij DeX

Naast de smartphones zelf, lanceert Samsung ook DeX. Plaats uw telefoon in dit docking station en sluit het via HDMI aan op een scherm. Vervolgens kunt u doorwerken in al uw documenten, maar dan net alsof u op een PC werkt. Via USB of Bluetooth sluit u eenvoudig een toetsenbord en muis aan. DeX ondersteunt ook Microsoft Office dus zo werkt u moeiteloos door in de bekende programma’s. Uw Galaxy S8 wordt in DeX ook meteen opgeladen.

Scroll naar boven