Stel eenvoudig uw iPhone X, iPhone 8 of iPhone 8 Plus samen

iPhone 8 Space Gray iPhone 8 Goud iPhone 8 Zilver iPhone 8 Plus Zwart/Spacegrijs iPhone 8 Goud iPhone 8 Plus Zilver iPhone X Zilver iPhone X Zwart/Spacegrijs
1. Kies een model
2. Kies een kleur
3. Kies opslagcapaciteit
Kies deze aanbieding

Uw geselecteerde iPhone:

iPhone 8 Space Gray iPhone 8 Goud iPhone 8 Zilver iPhone 8 Plus Zwart/Spacegrijs iPhone 8 Goud iPhone 8 Plus Zilver iPhone X Zilver iPhone X Zwart/Spacegrijs

Iphone X

Kleur:
Black
Schermgrootte:
5,1 inch
Opslagcapaciteit:
64 GB
Geadviseerd abonnement:
Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL
  • Onbeperkt bellen/sms'en
  • 20GB databundel incl. EU


De iPhone X; 10 jaar revolutie in 1 telefoon

Apple heeft op dinsdag 12 september 2017 in het Steve Jobs Theatre haar nieuwe vlaggenschip en iOS 11 gepresenteerd. Vanwege het 10-jarige bestaan van de iPhone heeft Apple met de X (spreek uit als ten) een revolutionair product op de mark gebracht. Ook zijn de 8 en de 8 Plus bekend gemaakt. Wij zetten de nieuwste snufjes van de iPhone X, 8 en 8 Plus voor u op een rij.

iPhone XDe eerste iPhone met een waanzinnig 5,8-inch Super Retina edge to edge scherm

Voor het eerst in de geschiedenis van de iPhone is de homeknop geëlimineerd waardoor de de voorkant van de X volledig uit scherm bestaat. En dit is niet zomaar een scherm, maar een 5,8-inch Super Retina Display met een resolutie van 2436x1125 pixels en een pixeldichtheid van 458ppi. Super Retina toont in vergelijking tot de de standaard OLED schermen betere contrasten, levendigere kleuren en is zuiniger in verbruik. De grootte en kwaliteit van het scherm maakt multitasken eenvoudig en langdurig werken op de telefoon tot een fijne ervaring.Dubbel zoveel draadloze vrijheid

Nooit meer met een lege batterij op afspraken komen? De nieuwe glazen behuizing versterkt met staal maakt de weg vrij voor QI: draadloos opladen. De batterij gaat in vergelijking tot de iPhone 7 twee uur langer mee.

Uw gegevens veiliger dan ooit dankzij Face ID

Uw bedrijfs- en klantgegevens reizen overal met u mee en dus is de veiligheid hiervan van groot belang. Met FaceID, de vervanger van TouchID, bent u ervan verzekerd dat niemand anders dan u bij deze gegevens komt. Eén blik op het scherm en het toestel is ontgrendeld. Daarnaast kunt u met deze gezichtsherkenning functie betalen in de App store en iTunes en door Face ID te koppelen aan autofill van Safari hoeft u ook geen wachtwoorden meer te onthouden. Uiteraard zijn uw gegevens ook nog te beschermen met de vertrouwde patroon- en pinbeveiliging.
FaceID brengt ook een andere welkome functie met zich mee: de camera herkent of iemand naar het scherm kijkt. Hierdoor wordt het scherm niet gedimd. Handig voor als u lange e-mails aan het lezen bent.


Face ID

A11 Bionic processorEfficiënter en langer werken met de 6-core processor en 3GB werkgeheugen

Bent u of zijn uw werknemers veel onderweg? Dan is een telefoon met de kracht van een laptop onmisbaar. De nieuwe A11 Bionic chip met hexacore processor doet al het werk voor u. De twee Monsoon-kernen, voor het zware werk, en de vier Mistral-kernen, voor de lichte taken, werken onafhankelijk van elkaar. Een e-mail versturen doen de Mistral kernen, een video bekijken de Monsoon kernen. Zo heeft u tegen het einde van een drukke werkdag nog genoeg batterij over om belangrijke zaken af te ronden.

De iPhone X wordt geleverd in de kleuren Space Grey en Silver met een intern geheugen van 64GB en 256GB.

Schiet de mooiste video’s in ultra-HD kwaliteit

Met de iPhone X op zak is uw professionele camera altijd binnen handbereik. Foto’s en video’s maken voor op uw website of op social media doet u voortaan makkelijk zelf. De camera schiet 4K (Ultra HD) video’s met 60fps (frames per seconde) en 1080p (HD) video’s met 240fps. Dankzij de nieuwe portrait light functie komen uw foto’s en video’s tot leven. Hierna bewerkt en deelt u deze eenvoudig met klanten of andere collega’s met de meegeleverde tools van de Foto’s-app.

Aan de voorkant vindt u een 7MP camera welke video’s kan maken in 1080p met een frameratio van 30 frames per seconde. Ideaal voor haarscherpe en soepele video conference calls.

iPhone x portrait lightning


iPhone 8 en 8 Plus: De kleine sterke broertjes van de iPhone X

De opvolgers van de iPhone 7 en 7 Plus liften onder en boven de motorkap ook mee op de gelijktijdig gepresenteerde iPhone X. Beide modellen behouden aan de voorkant de vertrouwde iPhone look met touch ID maar stralen dezelfde allure uit als de X dankzij de glazen achterkant en de metalen behuizing.

Apple heeft de Retina HD-schermen verbeterd met de nieuwe True Tone technologie. De kleurtinten van het scherm passen zich automatisch aan aan het omgevingslicht. Hierdoor komen kleuren nog meer tot leven. De iPhone 8 beschikt over een 4,7-inch scherm en 2GB RAM en de 8 Plus over een 5,5-inch scherm en 3GB RAM. Voor intern geheugen heeft u voor beide modellen de keuze uit 64GB en 256GB.

iPhone 8 plus gold

Dubbel zoveel draadloze vrijheid

Bij de iPhone 7 maakten we al kennis met draadloze oordoppen, de AirPods. Deze werken bij elke iPhone met iOS 10. Bij de iPhone 8 en 8 Plus krijgt u naast draadloos muziek luisteren en bellen nog meer vrijheid met draadloos opladen. Dankzij de glazen behuizing aan de achterkant hoeft u de telefoon alleen maar op de los verkrijgbare QI-oplader te leggen en hij laadt direct op. De QI-technologie wordt ook door andere fabrikanten gebruikt waardoor u overal ter wereld in hotels, restaurants of op vliegvelden kunt opladen bij de draadloze stations.


Uw gegevens veilig achter slot en grendel

Uw bedrijfs- en klantgegevens reizen overal met u mee en dus is de veiligheid hiervan van groot belang. Met TouchID kan niemand anders dan u bij deze gegevens Als u met uw vinger de knop licht aanraakt, wordt uw vingerafdruk gescand en de telefoon ontgrendeld.draadloos opladen iPhone8

iphone 8Foto’s en video’s komen tot leven

Met de iPhone 8 of 8 Plus op zak is uw professionele camera altijd binnen handbereik. De verbeterde 12-megapixel camera, met een grotere en snellere sensor en nieuwe kleurenfilter, schiet Ultra HD (4K) video’s met een frameratio van 60 per seconde. Met de HD functie schiet u zelfs 240 frames per seconde.

De iPhone Plus heeft een dubbele camera aan de achterkant die in combinatie met de nieuwe portrait light functie foto’s en optische zoom en video’s tot leven brengt. Deze portretmodusfunctie brengt u in de gelegenheid om in real time of achteraf belichting aan te passen. Hierna deelt u deze eenvoudig met klanten of andere collega’s met de meegeleverde tools van de Foto’s-app.

Aan de voorkant vindt u een 7MP camera welke video’s kan maken in 1080p met een frameratio van 30 frames per seconde. Ideaal voor haarscherpe en soepele video conference calls.iOS 11; het besturingssysteem van de toekomst

Met de lancering van de nieuwe iPhones is ook het nieuwe besturingssysteem iOS gepresenteerd. Uw iPhone zal met iOS 11 van u leren en raakt nooit uitgeleerd. Dit maakt de interactie steeds persoonlijker. Verder komt de update onder andere met een nieuw bedieningspaneel, Siri 2.0, augmented reality, automodus voor CarPlay en is iMessage te synchroniseren via iCloud.

Augmented Reality

Met de nieuwe A11 chip in combinatie met iOS 11 is de weg vrij gemaakt voor Augmented Reality. Handig om uw virtuele producten in de echte wereld te plaatsen of om objecten op te meten.

iPhone augmented reality