Stel eenvoudig uw iPhone 8 of iPhone 8 Plus samen

iPhone 8 Space Gray iPhone 8 Goud iPhone 8 Zilver iPhone 8 Plus Zwart/Spacegrijs iPhone 8 Goud iPhone 8 Plus Zilver
1. Kies een model
2. Kies een kleur
3. Kies opslagcapaciteit
Kies deze aanbieding

Uw geselecteerde iPhone:

iPhone 8 Space Gray iPhone 8 Goud iPhone 8 Zilver iPhone 8 Plus Zwart/Spacegrijs iPhone 8 Goud iPhone 8 Plus Zilver

Iphone X

Kleur:
Black
Schermgrootte:
5,1 inch
Opslagcapaciteit:
64 GB
Geadviseerd abonnement:
Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL
  • Onbeperkt bellen/sms'en
  • 20GB databundel incl. EU


De kleine sterke broertjes van de iPhone X

De opvolgers van de iPhone 7 en 7 Plus liften onder en boven de motorkap ook mee op de gelijktijdig gepresenteerde iPhone X. Beide modellen behouden aan de voorkant de vertrouwde iPhone look met touch ID maar stralen dezelfde allure uit als de X dankzij de glazen achterkant en de metalen behuizing.

Apple heeft de Retina HD-schermen verbeterd met de nieuwe True Tone technologie. De kleurtinten van het scherm passen zich automatisch aan aan het omgevingslicht. Hierdoor komen kleuren nog meer tot leven. De iPhone 8 beschikt over een 4,7-inch scherm en 2GB RAM en de 8 Plus over een 5,5-inch scherm en 3GB RAM. Voor intern geheugen heeft u voor beide modellen de keuze uit 64GB en 256GB.


iPhone 8 plus gold
iPhone 8 processor bionic chipEen laptop op zakformaat dankzij de nieuwe A11 Bionic chip

Bent u of zijn uw werknemers veel onderweg? Dan is een telefoon met de kracht van een laptop onmisbaar. De nieuwe A11 Bionic chip doet al het werk voor u. De vier efficiency kernen zijn 70 procent sneller dan de A10 Fusion chip uit de 7-serie en de twee performance kernen 25 procent sneller. Een e-mail versturen doen de efficiency kernen, een video bekijken de performance kernen. Zo heeft u tegen het einde van een drukke werkdag nog genoeg batterij over om belangrijke zaken af te ronden.

iPhone 8 kleuren: Space Grey, Silver & Gold

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn verkrijgbaar de drie keurige kleuren: zilver, space-grijs en goud.

Dubbel zoveel draadloze vrijheid

Bij de iPhone 7 Plus maakten we al kennis met draadloze oordoppen, de AirPods. Bij de iPhone 8 en 8 Plus krijgt u naast draadloos muziek luisteren en bellen nog meer vrijheid met draadloos opladen. Dankzij de glazen behuizing aan de achterkant hoeft u de telefoon alleen maar op de los verkrijgbare QI-oplader te leggen en hij laadt direct op. De QI-technologie wordt ook door andere fabrikanten gebruikt waardoor u overal ter wereld in hotels, restaurants of op vliegvelden kunt opladen bij de draadloze stations.


Uw gegevens veilig achter slot en grendel

Uw bedrijfs- en klantgegevens reizen overal met u mee en dus is de veiligheid hiervan van groot belang. Met TouchID kan niemand anders dan u bij deze gegevens Als u met uw vinger de knop licht aanraakt, wordt uw vingerafdruk gescand en de telefoon ontgrendeld.draadloos opladen iPhone8

iphone 8Foto’s en video’s komen tot leven

Met de iPhone 8 of 8 Plus op zak is uw professionele camera altijd binnen handbereik. De verbeterde 12-megapixel camera, met een grotere en snellere sensor en nieuwe kleurenfilter, schiet Ultra HD (4K) video’s met een frameratio van 60 per seconde. Met de HD functie schiet u zelfs 240 frames per seconde.

De iPhone Plus heeft een dubbele camera aan de achterkant die in combinatie met de nieuwe portrait light functie foto’s en optische zoom en video’s tot leven brengt. Deze portretmodusfunctie brengt u in de gelegenheid om in real time of achteraf belichting aan te passen. Hierna deelt u deze eenvoudig met klanten of andere collega’s met de meegeleverde tools van de Foto’s-app.

Aan de voorkant vindt u een 7MP camera welke video’s kan maken in 1080p met een frameratio van 30 frames per seconde. Ideaal voor haarscherpe en soepele video conference calls.iOS 11; het besturingssysteem van de toekomst

Met de lancering van de nieuwe iPhones is ook het nieuwe besturingssysteem iOS gepresenteerd. Uw iPhone zal met iOS 11 van u leren en raakt nooit uitgeleerd. Dit maakt de interactie steeds persoonlijker. Verder komt de update onder andere met een nieuw bedieningspaneel, Siri 2.0, augmented reality, automodus voor CarPlay en is iMessage te synchroniseren via iCloud.

Augmented Reality

Met de nieuwe A11 chip in combinatie met iOS 11 is de weg vrij gemaakt voor Augmented Reality. Handig om uw virtuele producten in de echte wereld te plaatsen of om objecten op te meten.

iPhone augmented reality