iPhone 7 en iPhone 7 Plus: nu met 4G van KPN

De nieuwste smartphone van Apple is verkrijgbaar. Bestel nu uw iPhone 7.

iPhone 7 Zwart/Spacegrijs iPhone 7 Goud iPhone 7 Goud iPhone 7 Zilver iPhone 7 Roségoud iPhone 7 Rood iPhone 7 Plus Zwart/Spacegrijs iPhone 7 Plus Jet black iPhone 7 Goud iPhone 7 Plus Zilver iPhone 7 Plus Roségoud iPhone 7 Plus Rood Schaduw
1. Kies een model:
2. Kies een kleur:
3. Kies de opslagcapaciteit
Bekijk alle prijzen & abonnementen

Gekozen:

Kleur: Space Grey
Schermgrootte: 4,7 inch
Opslagcapaciteit: 32 GB

Apple introduceert de nieuwe iPhone 7 en 7 Plus

De nieuwe serie iPhones, de opvolger van de iPhone 6s, is geïntroduceerd door Apple. Al enige tijd circuleerden er geruchten over de nieuwe iPhone, welke verkrijgbaar is in de varianten 7 en 7 Plus. In samenwerking met BesteProduct.nl, sommen we de belangrijkste en opmerkelijkste veranderingen voor u op.

Bestelt u liever een ander iPhone model? Bekijk dan onze collectie iPhones en speciale Combideals (met iPad) inclusief voordelige abonnementen op de Apple overzichtspagina.

iPhone 7

iPhone 7 introductie

Van 16GB naar 32GB: Apple verhoogt eindelijk de opslagcapaciteit

De 16GB iPhone is verleden tijd! Doordat foto's, apps en video's steeds meer ruimte opnemen, werd een hogere opslagcapaciteit een belangrijke wens voor veel klanten. Apple geeft daar nu eindelijk gehoor aan door de iPhone 7 te laten beginnen bij 32GB. Mocht u daar niet genoeg aan hebben, dan kunt u ook kiezen voor een 128GB of zelfs een 256GB variant. Zo is er voor iedere zakelijke gebruiker wat wils.

Twee camera's achterop de iPhone 7 Plus

Concurrenten van Apple gingen het bedrijf al voor met een dubbele camera op de achterkant en nu maakt ook de nieuwe iPhone 7 Plus hier gebruik van. Dit is dan ook een forse verbetering voor Apple. De Plus variant heeft dezelfde groothoeklens als de normale iPhone 7 en een lens die standaard gebruik maakt van 2x optische zoom. Daardoor kunnen gebruikers op bestaande foto's inzoomen en zelfs met minder kwaliteitsverlies inzoomen. Apple scoort al jarenlang een dikke voldoende op cameragebied en zal met deze nieuwe camera niet teleurstellen.

iPhone 7 opslagcapaciteit

iPhone 7 dubbele camera

De hoofdtelefoon aansluiting verdwijnt

Al geruime tijd werd erover gesproken, maar we weten nu zeker dat de iPhone 7 geen 3,5 mm hoofdtelefoon aansluiting heeft. In plaats daarvan gaat de lightning connector hiervoor gebruikt worden. Daar is natuurlijk een goede reden voor. Op deze manier konden ze de iPhone 7 namelijk nog dunner maken. Bovendien komt het de kwaliteit van het geluid ten goede. Gebruikt u liever een hoofdtelefoon in plaats van de Apple oordopjes? Dat lost het bedrijf op door een verloopstukje mee te leveren waarmee u gewoon uw oude vertrouwde hoofdtelefoon kunt aansluiten.

Waterdicht en nieuwe Home Button

De iPhone 7 (Plus) is het eerste Apple toestel dat volledig waterdicht is. Zo bent u een stuk beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast komt Apple met nog een vernieuwing: De Home Button die jarenlang onderaan de iPhone prijkte, is veranderd in een drukgevoelige sensor. Met een tik op de sensor keert u terug naar het hoofdscherm. Drukt u er harder op dan verschijnen er allerlei andere opties.

iPhone 7 hoofdtelefoon aansluiting

iPhone 7 iOS 10

Verbeterde processor en nieuw besturingssysteem iOS 10

Apple heeft de nieuwste iPhone voorzien van een nieuwe generatie processor en coprocessor. Dat zal voornamelijk de snelheid van de smartphone ten goede komen. Zo heeft u over twee jaar nog steeds een toestel dat gemakkelijk zal voldoen qua snelheid. Een nieuw besturingssysteem in de vorm van iOS 10 vraagt ook iets meer van een toestel. Het nieuwe besturingssysteem biedt onder andere rijkere notificaties, een intelligentere Siri en betere Apple Maps.