Apple iPhone 7 32GB Gold

Alle toestellen

De eerste stof- en spatwaterdichte smartphone van Apple. De telefoon is uitgerust met een 4,7-inch HD-beeldscherm, een 12-megapixel camera en Touch ID. Het vergrendelen van uw iPhone is daarmee zeer veilig en eenvoudig. Video opnemen doet het toestel in 4K-kwaliteit. Ook kan een timelapse- en slow motion-video met de telefoon gemaakt worden.

Kleur: Gold

Bel- en databundel geldig binnen EU

 • Onbeperkt XL
  20 GB | Onbeperkt bel/sms
  € 0,- /toestel
  € 70,98€ 60,- /mnd
  Aanvullende bundels:
 • Onbeperkt
  10 GB | Onbeperkt bel/sms
  € 0,- /toestel
  € 60,84€ 51,- /mnd
  Aanvullende bundels:
 • Bundel XL
  1 GB | Onbeperkt bel/sms
  € 0,- /toestel
  € 50,70€ 45,- /mnd
  Aanvullende bundels:
 • Bundel
  500 MB | 150 bel/sms
  € 120,- /toestel
  € 35,49€ 33,- /mnd
  Aanvullende bundels:

€ 60,00 /mnd

1x Onbeperkt XL € 60,00

€ 34,65 eenmalige kosten

Bijbetaling toestellen € 0,00
1x € 29,95
1x € 4,70

Getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw

 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Veelgestelde vragen

Waarom een Sim Only bij KPN Zakelijk?
Wat is een Sim Only?


Een Sim Only abonnement is voor u de beste keuze als u nog tevreden bent met uw huidige telefoon. U betaalt dan maandelijks alleen voor de bel,-sms- en internetbundel. Zo houdt u de maandelijkse kosten laag en krijgt u de kwaliteit van KPN Zakelijk. 

Tip: met KPN Compleet hebt u al een zakelijk mobiel abonnement voor € 9,23 p/m, exclusief btw.


Favoriet bij ondernemend Nederland


NA 10 jaar onderzoek in de consumentenmarkt heeft WUA voor het eerst onderzoek uitgevoerd in de zakelijke telecommarkt. Wat blijkt, ondernemend Nederland kiest het vaakst voor KPN Zakelijk!De voordelen van een zakelijke Sim Only op een rij


Altijd bereikbaar, ook in de EU
Gaat u voor zaken naar Parijs? Geen zorgen, u kunt internetten, bellen en sms'en zoals u dat in Nederland gewend bent. Bij KPN KleinZakelijk Mobiel betaalt u namelijk sinds 1 juni 2017 niet meer extra voor gebruik in de EU.


Onbeperkt online
Altijd en overal zakendoen. Met de zorgeloos bundels van KPN KleinZakelijk Mobiel kunt u onbeperkt internetten, bellen en sms'en. Zelfs als uw internettegoed op is blijft u online, zonder extra kosten. De internetsnelheid wordt alleen verlaagd.


Lage maandelijkse kosten
Met een Sim Only van KPN KleinZakelijk betaalt u enkel voor uw internet-, bel- en sms-bundel. Zo houdt u de maandelijkse kosten laag en ervaart u de kwaliteit van KPN Zakelijk.
Een Sim Only abonnement dat bij u past


Met KPN KleinZakelijk hebt u altijd een abonnement dat bij uw gebruik past. U hebt namelijk keuze uit diverse mobiel internet-, bel- en sms-bundels.

Ik verbruik geen mobiel internet
Als u geen mobiel internet verbruikt is het 'Budget' abonnement een goede keuze. Zo betaalt u enkel en alleen voor de bel- en sms-bundel. 

Ik ben een gemiddelde mobiel internet verbruiker
Kies voor het 'Basis' abonnement als u weinig mobiel internet verbruikt en ook niet al te veel belt of sms't. Wilt u onbeperkt kunnen bellen en sms'en, kies dan voor het 'Zorgeloos Instap' abonnement. 

Ik verbruik veel mobiel internet
Als u veel mobiel internet verbruikt hebt u keuze uit 3 abonnementen. Met het 'Zorgeloos Standaard' abonnement hebt u 10 GB aan internet tegoed en met het 'Zorgeloos Premium' abonnement 25 GB. Hebt u nog meer mobiel internettegoed nodig of wilt u ook zorgeloos in de VS en Canada uw abonnement gebruiken? Kies dan voor het 'Zorgeloos Premium Plus' abonnement.   


Goed om te weten: uw abonnement kunt u altijd tussentijds verhogen. Toch een nieuwe telefoon nodig?


Als u een nieuwe telefoon wilt is het een goede keuze om dit met het abonnement te combineren. U kiest dan voor een nieuwe telefoon met abonnement. Bij het samenstellen van het abonnement kiest u zelf hoeveel u maandelijks voor de telefoon betaalt. De telefoon in één keer afbetalen kan ook. Zo houdt u de maandelijkse kosten lager.

Met het zakelijk telefoon abonnement van KPN kunt u gebruikmaken van Toestel Vervangservice en/of een telefoon verzekering.

Tip: bij KPN KleinZakelijk Mobiel krijgt u geen BKR-registratie.


Het voordeel van KPN ZakelijkExtra zakelijke voordelen 
Bij KPN Zakelijk krijgt u geen BKR-registratie, wel een professionele voicemail. Telefoon kapot? Binnen 4 uur een vervangende telefoon.De service die bij u past 
Online service, gratis 24/7 telefonische zakelijke helpdesk en 100 KPN-winkels voor persoonlijk contact.De groenste provider van Europa
We recyclen apparatuur zoals modems en telefoons, we gebruiken 100% groene energie en ons energieverbruik daalt al sinds 2010.

De ondernemer en het gezin


KPN herkent de situatie dat u als ondernemer behoefte hebt aan een telefoon abonnement voor uzelf en uw gezin. Met KPN KleinZakelijk is dit makkelijk te regelen. KPN Compleet maakt het combineren ook nog is extra voordelig!

Voorbeeld: extra SIM-kaart voor uw kind
Om onbezorgd mobiel te zijn kiest u voor een zakelijk telefoon abonnement met veel internet. Om de maandelijkse kosten laag te houden kiest u voor uw kind een Sim Only zonder internetbundel. U heeft nu twee telefoon abonnementen en krijgt daardoor € 4,13 korting per maand, per abonnement.

Via de MijnKPN app deelt u eenvoudig MB's met uw kind. Zo betaalt u maandelijks maar één keer voor twee internetgebruikers. Onderling bellen is helemaal gratis. 

Specificaties

Belangrijkste kenmerken

Formaat 4,7 inch
Opslagruimte 32 GB
Besturingssysteem Apple iOS
Megapixels 12 megapixels
Werkgeheugen 2 GB

Beeldscherm

Formaat 4,7 inch
Resolutie 750 x 1334 pixels
Krasbestendig

Connectiviteit

Geschikt voor 4G+
Geschikt voor 4G
Geschikt voor 3G
Bluetooth
Wi-Fi
GPS
Type SIM-kaart Nano-SIM
Dual-SIM

Camera

Megapixels 12 megapixels
Autofocus
Flits
Selfiecamera
Camera voorzijde 7 megapixels
Kwaliteit video 3840 x 2160 (UHD, 4K)

Geheugen

Opslagruimte 32 GB
Ruimte voor SD-kaartje

Batterij

Capaciteit 1960 mAh
Verwisselbaar
Draadloos opladen

Media

Muziekspeler
Videospeler
Hoofdtelefoon aansluiting

Prestaties

Merk Apple
Besturingssysteem Apple iOS
Fabrikant processor Apple
Type processor Apple A10 Fusion
Aantal kernen 4
Werkgeheugen 2 GB

Behuizing

Afmetingen 138,3 x 67,1 x 7,1
Materiaal Aluminium
Kleur Goud
Gewicht 138 gram
Waterbestendig

Goed om te weten

Waarom KPN Zakelijk Mobiel?

Als ondernemer wilt u dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dat betekent dat u moet kunnen rekenen op betrouwbare producten en diensten die passende oplossingen bieden voor zowel u als uw medewerkers. KPN begrijpt dit en heeft daarom de beste Zakelijk Mobiel abonnementen voor ieder type ondernemer.

Zo kunt u automatisch bel- en databundels delen tussen al uw Zakelijk Mobiel abonnementen. Op deze manier kunnen u en uw medewerkers zorgeloos mobiel bellen en internetten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het persoonlijke tegoed. Want wat de één overhoudt gaat automatisch naar degene die wat tekort komt.

Tevens bieden we u een optimale klantenservice waar u 24/7 gratis geholpen wordt met al uw servicevragen en vindt u de BTW standaard op uw factuur voor het vergemakkelijken van uw belastingaangiftes.

Daarnaast bieden wij u een ruim aanbod aan extra diensten voor Zakelijk Mobiel, zoals Business Voicemail en Mobile Device Management. Lees alles over onze handige opties op onze extra opties pagina.

Hoe werkt nummerbehoud?

Overstappen naar KPN is erg makkelijk en eenvoudig te regelen. Bij uw bestelling kunt u direct aangeven of u gratis gebruik wilt maken van nummerbehoud. Bij het plaatsen van de bestelling vragen we u een aantal gegevens in te vullen om nummerbehoud te regelen. Hierna regelt KPN de overzetting met uw huidige telecomaanbieder.

U kunt nummerbehoud aanvragen vanaf 60 dagen voor het einde van uw huidige (zakelijke) contract. Welk contract u momenteel hebt en welke contracttermijn hieraan vast zit, kunt u opvragen bij uw huidige provider.

Zodra het porteringsverzoek door uw huidige provider is goedgekeurd, neemt een medewerker van KPN contact met u op voor het maken van een bezorgafspraak van de nieuwe telefoon en de SIM-kaart. Vanaf de overeengekomen porteerdatum bent u bereikbaar op uw eigen vertrouwde nummer via het KPN netwerk.

Kan ik als ondernemer belastingaftrek krijgen op KPN abonnementen?

Als ondernemer kunt u de zakelijke kosten aftrekken van de belasting. Uw zakelijke telefoon- en internetabonnementen zijn hierop geen uitzondering. U dient namelijk bereikbaar te zijn voor klanten, opdrachtgevers en leveranciers. Bij de zakelijke abonnementen van KPN wordt de BTW standaard op uw factuur vermeld, zodat u gemakkelijk uw belastingaangifte kunt doen.

Wilt u meer informatie over belastingaftrek voor ondernemers?
Bezoek dan de speciale BTW pagina van de Belastingdienst voor meer informatie.

Welke SIM-kaart krijg ik geleverd?

U krijgt van KPN een NFC SIM-kaart geleverd. NFC staat voor Near Field Communication. Het is een techniek waarmee contactloos en op een veilige manier data kan worden verzonden. NFC wordt op steeds meer manieren gebruikt, bijvoorbeeld in bankpassen en ov-chipkaarten. De NFC SIM-kaart is een speciale SIM-kaart die deze NFC-techniek ondersteunt. Hiervoor gebruikt u geen extra data of batterij.

Met de NFC SIM-kaart in een hiervoor geschikte smartphone kunt u in de toekomst contactloos betalen of inchecken in het openbaar vervoer. Er zijn nog veel meer toepassingen denkbaar. Van vervanging van uw ID-kaart tot toegang tot uw bedrijfspand met uw mobiel.

Wilt u hulp met het installeren van uw SIM-kaart? Bezoek dan onze speciale service pagina.

Wat gebeurt er na het plaatsen van de bestelling?

Legitimeren
De aankoop mag alleen door u persoonlijk in ontvangst worden genomen. Houdt u er rekening mee dat u zich bij aflevering moet kunnen legitimeren met het legitimatiebewijs dat u bij uw opdracht hebt opgegeven.

Contract
Als u een nieuw abonnement hebt besteld, brengt de koerier ook het contract mee. U kunt dat rustig bekijken en ondertekenen. Van het ondertekende contract wordt vervolgens door de koerier een foto gemaakt.

Bedenktijd
Na ontvangst hebt u nog 7 dagen bedenktijd. KPN is in dat geval gerechtigd kosten voor de reeds geleverde diensten, zoals retourkosten, administratiekosten, aansluitkosten, abonnementskosten naar rato en gebruikskosten, in rekening te brengen.